Özgür Özel Ayvalık’ta Halka Seslendi: “CHP Kutuplaşmanın Değil Kucaklaşmanın Partisidir”

Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında CHP İlçe Teşkilatı önünde halka hitap eden Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın partisidir” diyerek vatandaşlara önemli mesajlar verdi.

Ayvalık Ziyaretinde Özel’den Teşekkür

Özgür Özel, konuşmasında Balıkesir’deki seçim başarısına vurgu yaparak, “Balıkesir’de, Büyükşehir dahil, 4’ü hariç tüm belediyelerden ve Balıkesir nüfusunun yaklaşık yüzde 93’üne karşılık gelen alanda CHP’li belediye başkanlarının seçilmesi son derece değerli ve kıymetlidir. Bunun için hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

CHP’yi “Baba Evi” Olarak Tanımladı

CHP’nin tarihi ve liderlerine de değinen Özel, “Ayvalık ilçe teşkilatını baba evi olarak değerlendiriyorum. Buranın tapusu ne bende, ne Kemal Bey’de, ne rahmetli Ecevit’te, ne de İnönü’de. Baba evinin tapusu bir kişiye kayıtlıdır, o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür” şeklinde konuştu.

Türkiye İttifakı ve Yerel Seçimler Üzerine Açıklamalar

Türkiye’nin tüm demokratlarını CHP çatısı altında birleşmeye çağıran Özel, “Türkiye İttifakı’nın tüm bileşenlerini baba evine çağırıyoruz. Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı sürdüreceğiz ve ilk genel seçimlerde büyük bir zafer yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’nin Kurultay Hazırlıkları

CHP’nin kurultay hazırlıklarına da değinen Özel, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde partimiz iktidar olacak. 4 Eylül’de Sivas’ta başlayıp 9 Eylül’de Ankara’da tamamlayacağımız büyük değişim kurultayında partimizin tüzüğünü demokratikleştireceğiz ve iktidar programını hazırlayacağız” dedi.

Ayvalık’ta CHP Belediyeciliği Vurgusu

Ayvalık’ın su sorununun gelecek yıl çözüleceğini belirten Özel, CHP’nin belediyecilik anlayışını övdü ve “Mesut Başkanım projelerini hayata geçiriyor. Siz de seçtiğimiz başkanlara sahip çıkın” şeklinde konuştu.

CHP Kutuplaşmanın Değil Kucaklaşmanın Partisi

Özel, konuşmasını CHP’nin birleştirici bir parti olduğuna vurgu yaparak, “Bu partiden ne bölücü çıkar, ne din düşmanı. CHP, kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın partisidir” diyerek tamamladı.

Özgür Özel, konuşmasının ardından CHP İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER