MHP’nin Simav’daki Yükselen Yıldızı: Kübra Tekel Akaltun

Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Simav Kübra Tekel Akaltun, bölgeyi keşfetmek ve halkla iç içe olmak için çalışmalarına devam ediyor. Kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğe olan inancını pekiştiren Akaltun, yerel ekonominin dinamiklerini anlamak ve sektörlerin ihtiyaçlarını doğrudan öğrenmek için esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Simav’ın her köşesini keşfetmeyi ve herkesin sesini duymayı ilke edinen Akaltun, bu sayede bölgenin kalkınması için en doğru adımları atmayı hedefliyor. Simav’ı daha da güzelleştirmek ve insanlarının yaşam standartlarını yükseltmek için çalışan Akaltun, bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirmeyi ve turizmi geliştirmeyi de planlıyor. Gençlere daha fazla imkan sunmak ve onların geleceğe umutla bakmasını sağlamak da Akaltun’un öncelikleri arasında yer alıyor.

Aktulun, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Simav’ı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ziyaretlerimizde yerel ekonominin dinamiklerini anlamak ve sektörlerin ihtiyaçlarını doğrudan öğrenmek için esnaf ve vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Onların kararlılığı ve üretkenliği, geleceğe olan inancımı pekiştirdi. Sımavın her köşesini keşfetmek ve herkesin sesini duymak için buradayım.”Aktulun, ziyaretleri kapsamında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi, tarım ve hayvancılık sektörleri ile ilgili temsilcilerle bir araya geldi, sivil toplum kurulu+şları ile görüştü ve vatandaşlarla sohbet etti..

Aktulun, ziyaretleri kapsamında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi, tarım ve hayvancılık sektörleri ile ilgili temsilcilerle bir araya geldi, sivil toplum kuruluşları ile görüştü ve vatandaşlarla sohbet etti.


Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER