GÜNEŞSİZ GAZZE

Uzatmış bacaklarımızı rahat rahat evimizde haberleri izliyoruz.Bombalar yağıyor acımasız şeytanların uçaklarından , füze rampaları sürekli hareketli .Namlularin ucu hep aynı bakışlara dogrulmuş.Elinde çatal bile olmayan yemek ve su bekleyen insanlara…Peki hiç sorduk mu kendimize , onlar insansa biz neyiz?Biz insansak onlar ne ?

Daha 1 günlük bebekler titremekte yıkımın şiddetinden.Bir daha analarını koklamak yok.Belki yarın bile yok onlar için .Cehennemi bu dünyada yaşayan insanlar sanki .Peki onlar insansa biz neyiz ? Bir avuç mazluma aleni bir soykırım yaşatan siyonizm uşaklarınin milyarlarca müslüman tarafından izlendiği bir dizi serisi sanki …Bunun hesabını hepimiz vereceğiz buna inanın.Yüce Allah bunun hesabını bizlerden elbet soracak. Canlı yayında katledilen müslüman kardeşlerimizi müslüman olmayan batı halkları bile izleyemezken acıdan, müslüman alemi en ön koltuklara dolmuş hemde en pahalı bilet ödemelerini yaparak.Bunun anlamı ne biliyormusunuz ? Film müslümanların parası ile yapılıyor , dublörler müslümanlar, canlı canlı sahneler tamamen gerçek , yönetmen netanyahu denen katil terörist,basrolde parayı indirenler ise Abd denen vampir. İzleyiciler ise müslüman gişe rekoruna çanak tutuyorlar. Hasılat direk vampirin cepte.

Vampirin ne yönetmen umrunda ne de kanı dökülenler. Öyle bir oyunun içindeki dünya, bu yasanan terörizm bütün gelecek nesilleri bir güç hegemonyasina sokacak.Artik kim güçlü ise o an güçsüz olanı ezmeye çalışacak.Yani uzun soluklu bir çatışma sarmalina hazır ol Dünya!

Avrupa,Afrika ve Güney Amerika ülkeleri kadar haysiyeti kalmamış bir müslüman alemi için teşekkürler Dünya . Bizi affet ey Müslümanlığın onurunu savunan küçük bebek.Güneşi batıdan doğuracak Yüce Allah’ın mesajını bile tam anlayamamışız.Gercek müslümanlar belkide batıdan türeyecek…

Ne olursa olsun şu an yaşadığımız tek güncel,güneş Gazze de battı ne yazik ki…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

En son haberler