Erdoğan: İstanbul’un en nadide çevre hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar.

Paylaş

İstanbul Boğazı’nda Üsküdar Vaniköy sırtlarında inşa edilen kaçak villa üzerinden İBB’ye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yıllarca çevre üzerinden bize ders vermeye kalkıp şimdi İstanbul’un çevre hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar” dedi.

“İSTANBUL’UN EN NADİDE ÇEVRE HAZİNESİNİ PARA BABALARINA PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR”

Erdoğan, İstanbul Boğazı’nda Üsküdar Vaniköy sırtlarında inşa edilen kaçak villa üzerinden İBB’ye tepki göstererek, “Yetkiyi milletten alıp hizmeti hapisteki teröristlere veriyorlar. İstanbul’un en nadide çevre hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar. Belediyeleri hısım-akraba çiftliğine çevirdiler. Binlerce belediye işçisini kapı dışları ettiler.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: “Belediyelerimiz vatandaşımıza hizmetini sürdürüyor. 210 milyona ulaşan bu proje ile eser ve hizmetleri sizlerin emrine veriyoruz. TOKİ, Ahlat’ta 1 milyar 96 milyonluk yatırımla inşaatlarını bitirdi. Bitlis merkezde kentsel dönüşümde sona geldik. Toplam1 milyar 229 milyonluk bu projenin de açılışını gerçekleştiriyoruz. Şehrimize sadece çevre ve şehircilikte 22 yıldaki yatımımız 26 milyar liraya ulaştı. Her alanda şehrimizin çehresini değiştirecek eserlere imza attık. 1 milyar 776 milyonluk yatırımımız devam etmekte.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER