CHP’li Özel’den Skandal! Şehit Savcı Kiraz’ın Katilinin Kuzenine İltimas!

Paylaş

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda, “değişimciler” adayı olarak öne çıkan Özgür Özel, ikinci turda 812 oy alarak partinin yeni genel başkanı oldu. Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak seçilen Özel’in liderliğindeki yeni dönemde, parti içinde önemli değişikliklere gidildi.

Utku Doğruyol Özel’in Ekibinde Yer Aldı

Özgür Özel’in liderliğindeki CHP’nin 60 kişilik parti meclisi listesinde dikkat çeken isimlerden biri, Utku Doğruyol oldu. Kurultay sonrası, Utku Doğruyol, CHP Lideri Özgür Özel’e doğrudan bağlı olarak sosyal medya direktörlüğü ve kampanya yöneticiliği görevine getirildi.

Atama Sonrası Tartışmalar

Ancak, Utku Doğruyol’un parti içinde bu önemli göreve atanması, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’ın öldürüldüğü olayda yer alan DHKP-C’li terörist Bahtiyar Doğruyol’un kuzeni olduğunun ortaya çıkmasıyla tepkilere neden oldu. Bu durum, Utku Doğruyol’un kısa sürede partide yüksek görevlere getirilmesine dair sosyal medya kullanıcıları arasında eleştirilere yol açtı.

Sosyal Medyada Çok Sayıda Tepki Geldi

Sosyal medya kullanıcıları, Utku Doğruyol’un yükselişine yönelik tepkilerini çeşitli ifadelerle dile getirdi. “Yazıklar olsun”, “neyin diyeti bu”, “CHP terörü ve teröristi kucaklamaya devam ediyor”, “Özgür’ün dağa çıkma zamanı geldi de geçiyor bile” gibi yorumlarla, Utku Doğruyol’un atanmasına karşı eleştirilerini paylaştılar.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER