Apple’dan Büyük Gelişme: iPhone 17 Nasıl Olacak?

Paylaş

İddialara göre, Apple’ın iPhone 17 modeliyle birlikte cihazın ön kamerasının çözünürlüğünü 12 megapikselden 24 megapiksele yükselteceği söyleniyor. Peki, iPhone 17’nin diğer özellikleri neler olacak?

Eylül 2023’te, Apple, kullanıcılarla yeni iPhone modellerini buluşturdu. Şirketin iPhone 15 modelinde 12 megapiksel ön kamerada beş plastik lens elemanı kullandığı biliniyordu.

iPhone 17’nin Sızdırılan Bilgileri: iPhone 16 henüz piyasaya sürülmeden önce, iPhone 17 ile ilgili bazı bilgiler sızdırıldı. Bu sızıntılara göre, iPhone 17’nin donanımsal özelliklerinin iPhone 16’yla benzer olması bekleniyor, ancak Apple’ın ciddi bir yükseltme yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

iPhone 17 Özellikleri: iPhone 17 ile birlikte, MacRumors’a göre ön kameranın 24 megapiksele yükseleceği iddia edildi. Bu yükseltmenin, kameranın görüntü kalitesini önemli ölçüde artırması ve kullanıcıların daha yüksek çözünürlükte öz çekimler yapmasını sağlaması bekleniyor.

iPhone 17 Pro’nun Yenilikleri: iPhone 17 Pro modeliyle birlikte, Dinamik Ada’nın boyutunun azaltılması ve panel altı Face ID teknolojisine sahip olması bekleniyor. Ayrıca, Pro ve Pro Max modellerinin ön kameralarında dairesel bir kesik içeren son model olacağı belirtiliyor.

2027 Pro ve Pro Max Modellerinde Ekran Altı Kamera: 2027’nin “Pro” iPhone modellerinde, Apple’ın ekran altı kameraları benimsemesiyle birlikte gerçek bir “tüm ekran” görünümü elde edilmesi bekleniyor.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER