Hakan Tütüncü ile Antalya’da Baskına, Taşkına ve Sele Son!

Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, hemşehrilerine müjdeli haber verdi: “5 yıllık duraklama dönemi bitecek. Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluklarımızı yerine getirecek, Antalya’da baskına, taşkına ve sele geçit vermeyeceğiz.”

Altyapı Sorunlarına Kalıcı Çözüm

Tütüncü, Antalya’nın altyapı problemlerinin farkında olduğunu ve çözümü için ASAT’ın rasyonel düşünceyi esas alacağını vurguladı. Yağmur Suyu Yönetimi Ana Planı ve Atıksu ve Su Yönetimi Ana Planı ile sel ve su baskınlarının tarihe karışacağını da sözlerine ekledi.

Antalya’yı Altın Çağ Bekliyor

Hakan Tütüncü’nün vizyonu sadece altyapı ile sınırlı değil. Antalya’yı her alanda altın çağına taşımayı planlıyor. Uluslararası Kitap Fuarı, Seralara Destek Projeleri, Sahil Sosyal Tesisleri, Kariyer Merkezleri, Akıllı Şehir Projesi, Kadın Kooperatifleri ve Yeraltı Raylı Sistemi gibi projelerle Antalya’yı daha modern, daha yaşanabilir ve daha müreffeh bir şehir haline getirecek.

Hemşehrilerine Sesleniyor

Tütüncü, Antalya’nın kaderini değiştirecek bu seçimde hemşehrilerinden destek istiyor: “Hemşehrilerimiz emin olsun, Antalya’ya altın çağ yakışır. 31 Mart’ta sandığa gidip oyunuzu kullanarak Antalya’nın geleceğini birlikte inşa edelim.”

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER