MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek’in arkasındayız.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, “Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim.” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli’nin konuşmasından satır başları: TBMM’yi bize emanet eden başta Atatürk olmak üzere kurucu mebusları, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Cumhuriyetin yeni yüzyılında sorumluluklarımız fazla. Türkiye seçimsiz döneme girmiştir. Önümüzdeki dönem verimli gelişmelere sahne olmalı. Vatandaşın beklentisi sürdürülebilir hizmettir. Vakit kaybetmeksizin işe koyulmalıyız.

MİLLETİMİZ AFFETMEYECEK

3-5 belediye almak her türlü kılığa girenleri milletimiz affetmeyecektir. Cumhur İttifakı hesap yapanlara mecbur değildir. Biz siyaseti adam gibi yaparız muhataplardan da onu bekleriz. İsrail safına geçip Cumhurbaşkanlığı Kabinesini yaylım ateşine alanları Allah’a havale ettik.

IRAK’IN HUZURU TÜRKİYE’NİN HUZURU

Irak’ın güvenlik ve huzuru, Türkiye’nin güvenlik ve huzurudur. Irak’ta olması gereken PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilmesidir. Kalkınma Yolu Projesi’nin devreye girmesiyle bölgemiz hasretini çektiği huzur ve güvenliğe kavuşacaktır

TÜRKİYE’NİN KÜRT SORUNU YOKTUR

Türkiye’nin Kürt sorunu yoktur. Bölücülük ve terör sorunu vardır. Bölücülük yeni yüzyılda kesinlikle bitecektir. PKK/YPG bu topraklardan kazınacaktır. Bölücülükle mücadele ülke içindeki yıkım çevresi çökertilecektir. MHP terörü bir hak arama gören Kürt kökenli vatandaşlarını kucaklayacaktır.

MEHMET ŞİMŞEK’İN ARKASINDAYIZ

Türkiye’de yerel halk yoktur. Türk milleti vardır. Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim. Cumhur İttifakı’nın tasfiyesine umut bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır ve var olacaktır. Kütük kafalı iddia sahipleri baltayı taşa vurmuştur.

İHANETİ TEBRİK ETMEYİZ

Bir siyasi partide olağan üstü kongreler yapılmış yönetim değişmiştir. İç işlerine karışma hevesimiz yoktur. Bunu herkes iyi bilmeli. MHP herkes tebrik etti siz neden etmediniz suçlaması ile karşılaşıyor. Yeni bir fitne ile iyiyi daha da iyileştirme çabasına girenler var 104 parti var, her biri kongresini yapar. Tebrik eden olur olmayan var. İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz