Bekir Kıvrım, Yapamaz dediler, yaptık. bitiremez dediler, bitirdik. projelerimiz hazır.

Paylaş

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan adayı Bekir Kıvrım, “Yapamaz dedikleri ne varsa tamamladık. Bugüne kadar bu güzide ilçeye hizmetin en iyisini biz yaptık, yine biz yaparız” dedi.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Yeniköy Mahallesi 65 Konutlar’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta konuşan Kıvrım, Döşemealtı’nın sorunlarını bildiklerini ve çözüm için geldiklerini söyledi. 

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Yeniköy Mahallesi 65 Konutlar’daki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Bekir Kıvrım, “Sorunları çözecek projelerimiz hazır. Bize devlet hastanesini yapamaz dediler, yaptık. SGK Hizmet Binası’nı bitiremez dediler, bitirdik. Yapamaz dedikleri ne varsa hükümetimizin destekleriyle tamamladık. Bugüne kadar bu güzide ilçeye hizmetin en iyisini biz yaptık, yine biz yaparız” dedi.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER