MHP’nin Açılışları Miting Havasında Geçti: Yücel Bulut, “Birileri Panikledi!”

Paylaş

MHP Tokat’ta coşkuyla karşılandı. Sulusaray ve Pazar ilçelerine bağlı Üzümören beldesinde gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezleri açılışları binlerce kişiyi bir araya getirdi. Yağmurlu havaya rağmen MHP’ye ilgi ve destek oldu. Açılışlarda coşkulu bir atmosfer hakim oldu.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un katılımıyla Sulusaray ve Üzümören’de seçim koordinasyon merkezleri açılışları gerçekleşti. Yağmurlu havaya rağmen coşkulu bir kalabalık açılışlara iştirak etti.

Sulusaray ve Üzümören’de Yağmurda Bile MHP’ye Destek Yağdı

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Sulusaray ve Üzümören beldelerinde gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezleri açılışlarında yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı. Yağmurlu havaya rağmen binlerce kişi açılışlara katılarak MHP’ye olan desteklerini gösterdiler.

Üzümören’de yaptığı konuşmada yağmur altında açılışa katılanlara teşekkür eden Bulut, “Bugün yoğun yağmurun altında bizleri bekleyen ve muhabbetle kucaklayan Üzümörenli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte ıslandık, birlikte üşüdük, birlikte değiştireceğiz” dedi.

Sulusaray’da da Coşku Doruktaydı

Sulusaray’da da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Bulut, “Sulusaray tarihi bir zafere hazırlanıyor. Yüzlerce araçla bizi karşılayan gönül dostlarına, seçim koordinasyon merkezimizin açılışına iştirak eden Sulusaraylılara, değişime inanan Sulusaraylı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bazılarının yalan dolan haberlerle MHP’nin Tokat’ta cumhur ittifakının dışında olduğuna söylediklerini kaydeden Yücel Bulut, 

  • “Cumhur İttifakı o kadar güçlüdür ki, bu toprakları hainlerin elinden kurtarmak için kurulmuştur. Birisi bir koltuğa rahatça oturabilecek diye yıkılacak değildir. MHP belediyeyi alırsa yeterince yatırım gelmezmiş. Bu cahilce lafları edenler, siz bu sözlerinizle her şeyden önce Sayın Cumhurbakanımıza farkında olmadan saygısızlık ettiğiniz farkında değil misiniz? Sayın Cumhurbaşkanımız yatırım yaparken ayrım mı yapıyor. Cumhurbaşkanı hepimizin, benim cumhurbaşkanım. Bu ülkenin bakanları bizim bakanlarımız. Tokat’taki MHP’li belediyeler için tek bir bakanımızdan istediğimiz bir yatırım geri çevrilmedi. Bu devlet bizim devletimiz. Bu devlet her bir evladının, her bir vatandaşının devleti.”

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER