Etimesgut’a Kadın Eli Değecek Nilüfer YURTOĞLU kimdir?

Paylaş

Yerel seçimlerde kadının sesi, vatandaşın dermanı olacak, iki çocuk annesi Nilüfer YURTOĞLU, 1974 Ankara doğumludur. Anavatan Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayıdır. NİLÜFER YURTOĞLU; İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri Bilimleri mezunudur. Ayrıca Gazi Üniversitesi ‘nden Medya Okur Yazarlığı formasyonu almıştır.

İş insanı YURTOĞLU, aldığı eğitimlerle kendini kültürel değerlere, medya ve halkla ilişkilerde bilirkişidir. Üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip YURTOĞLU Kızılay ve STK’larda gönüllü çalışmaları olmuştur. Sporcu kimliğiyle sporu destekleyen, sağlıklı yaşam tarzına sahip YURTOĞLU toplumun ahlaki ve geleneksel değerlerinin korunmasını önemsemektedir.

Halkın istek ve taleplerini ‘ranta göre’ değil halka göre’ yerine getiren bir yönetim olacaktır. Sürekli yenilenen mahalli temsilcilikleri oluşturulacak, ayda bir toplanılacak; sonraki ay da halk kendi denetimi kendi yapacak. Her mahalleye iletişim maksadıyla Whatsapp hattı açılacak, halk dilediği sorununu yazabilecek. Böylece belediye her daim halkının yanında olacaktır.

  • Dijital çağın dijital bağımlılığını azaltmak için “Temalı Parklar, Matematik Parkları, Lego Parkları” yapılacaktır.
  • “GELECEĞİ YETİŞTİRİYORUZ” adı altında ihtiyacı olan çocuklara gönüllü özel dersler verilecek.
  • Gençlik etkinlikleri düzenlenecek. Halkın talep ve arzularını ‘halka göre’ yerine getiren idarecilik ile geliyorum.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER