Android Cihazlar İçin Google’da Yeni Özellikler

Paylaş

ABD’li teknoloji firması Google’ın akıllı telefonlar için geliştirdiği Android işletim sistemine birçok yeni özellik gelecek. Şirket CES 2024’te yapacağı yenilikleri paylaştı. Google yeni özelliğini teknoloji severlere duyurdu. Android platformunda yaptığı yenilik ne oldu? Bu özellik sayesinde artık her şey daha kolay olacak. Peki, Google hangi özelliğini açıkladı?

Google, yepyeni bir dönemin kapılarını araladı. Android cihazlarda artık görseller, dosyalar ve mesajların paylaşılması oldukça kolay olacak. Google’ın yeni özelliği tüm Android cihazlarda açılacak. Google geliştirdiği bu özellikle birlikte artık sadece Quick Share paylaşma butonuna basarak yakınlarımızdaki cihazlarla paylaşım yapılabilecek. Peki, yeni Google özelliği ne zaman hayata geçecek?

Foto - Google yeni özelliklerini açıkladı! İşte Android cihazlara gelecek olan yeni özellikler

Google’ın Fast Pair bağlantısı sayesinde kulaklıklar veya başka cihazlar, sadece akıllı telefonlara bağlanmayacak. Google’ın yeni duyurduğu özellikle birlikte sadece Chromebook’lara değil televizyonlara da bağlantı yapılabilecek.

Google’ın geliştirdiği Fast Pair ile bugüne kadar 600 milyon cihaz birbirine bağlandı. Öte yandan Android Auto için harekete geçen Google, elektrikli otomobillerin gerçek zamanlı batarya bilgisini Google Haritalar ile paylaşabilicek. Bu özellik öncelik olarak Ford Mustang Mach-E ve F-150 Lightning modelde uygulanacak.

Foto - Google yeni özelliklerini açıkladı! İşte Android cihazlara gelecek olan yeni özellikler

Google’ın CES 2024’te duyurduğu yeni özelliğe göre TikTok içerikleri telefonlardan Chromecast yerleşik cihazlarına aktarılabilecek. Böylelikle TikTok canlı yayınları ekranlara yansıtılabilecek. Bo özelliğin yakın sürede YouTube, Spotify gibi platformların içeriklerini de telefonlarımızdan ekranlara ya da tabletlere göndermesi bekleniyor.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER