Başkan Erdoğan ‘İstanbulumuz muradına kavuşacak’

Paylaş

Erdoğan resmen duyurdu, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘İstanbulumuz muradına kavuşacak’ sözleriyle AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Murat Kurum olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Sevgili Istanbullular, kıymetli hanımefendiler, sevgili genç kardeşlerim, değerli dava ve yol arkadaşlarım sizlere kalbi duygularımla muhabbetle selamlıyorum. 81 vilayetimizin tamamındaki teşkilat mensuplarımıza selamlarımı iletiyorum. 

“23 BİN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ”

“Ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz” inancıyla vatanımızın bekası uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kalanlarına başsağlığı diliyorum. 

İsrail şiddetine maruz kalan Gazzeli kardeşlerimiz için yüreklerimizin dağlandığı bir dönemdeyiz. İsrail’in barbarca saldırılarında şehit düşen 23 bin Filistinli kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. 

Daha fazla çocuk öldürerek abad olacaklarını zannedenler er ya da geç ilahi adaletle yüzleşeceklerdir. 

“30 YILLIK BİRİKİM VE DONANIMA SAHİBİZ”

Bugün burada 31 Mart 2024 seçimlerinde partimizi temsil edecek 11 büyükşehir ve 15 şehir adayımızı açıklamak üzere bir aradayız. Mahalli seçim sürecinin bu ilk tanıtım toplantısında adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. AK Parti ülkemizde istişare kültürünün uygulandığı tek siyasi partidir. Araştırmalar değerlendirmeler sonunda adaylarımızı belirledik. Elbette bu konuda da eksiğimiz olabilir ama bu şehirlerimiz için en hayırlısını istediğimizden hiç kimse şüphe etmesin. 

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER