Fenerbahçe’nin Efsane İsmi Beşiktaş’ın Başına Geçiyor!

Paylaş

Rıza Çalımbay takımdan ayrılınca, Beşiktaş teknik direktör arayışına girdi ve birçok adayın ismi ortaya atıldı. Şu anda net bir açıklama olmasa da ortaya çıkan en son iddia büyük bir sürprize neden oldu. Fenerbahçe’nin efsane isminin Beşiktaş’ın başına geçeceği konuşuluyor.

Sezon başından bu yana beklenen başarıyı elde edemeyen Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Masada birçok aday bulunurken ortaya atılan son iddia, gündemi sarsıcı bir şekilde etkiledi. Hasan Arat, Fenerbahçe’nin efsane ismi Aykut Kocaman’ın Beşiktaş’ın başına geçeceği iddiasını ortaya attı.

Fenerbahçe’nin Efsanevi İsmi Geliyor

Beşiktaş’ta teknik adam arayışlarını hızlandıran Genel Koordinatör Samet Aybaba’ya, Fenerbahçe’nin efsane ismi Aykut Kocaman’ın önerildiği belirtiliyor. İlk etapta Aybaba’nın soğuk baktığı iddia edilen bu öneriye, sonraki süreçte olumlu yaklaşıldığı ve Aykut Kocaman ile masaya oturmanın planlandığı ifade ediliyor.

Aykut Kocaman’ın Beşiktaş’a duyduğu ilginin, çocukluk yıllarında Beşiktaş taraftarı olmasıyla bağlantılı olduğu söyleniyor. İddialara göre, tarafların kısa süre içinde bir araya gelerek detayları görüşmesi bekleniyor.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER