Diline sağlık Dilruba; SÖV BİZE!

Araştırmacı-Yazar | Ayşegül Akyüz Yahşi YAZDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyenlere üstüne basa basa “geri zekâlı” diyen Dilruba; “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama…” suçlamalarıyla kendisini yargı önünde buldu. Hukuk devle tinde bu normal, anormal olan ise;

“Milletimizin bütün değerlerinin karşılığı bizdedir!” diyen ama nerede bir değer kaybı varsa önünü açan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, tutuklu Dilruba’yı cezaevinde ziyaret edip, tahliyesinin ardından da ”Şeref konuğu” muamelesi yapıp, İzmir’deki bir etkinlikte protokol koltuğuna oturtmasıydı. Özel’in vermek istediği mesajı net idi; şahsım olarak da CHP olarak da küfürbaz Dilruba’nın arkasındayız!

Özel, gerek tabandan gerekse tavandan gelen tepkilerin arttığını gördükçe, beklediği desteği alamadığını fark etti, siyasi hamlesi adına özür dilemek yerine, küfründen zerre kadar taviz vermeyen ve hala ısrarcı olan Dilruba’nın yerine özür dilediğini belirtti. Oysa Özel’in, ne kişisel ne de kurumsal parti adına Dilruba için özür dilemesi gerekiyordu.

Küfreden küfürbaz Dilruba özür dilemeyip, onun yerine küfürbaz birisine kurumsal olarak sahip çıkan Özgür Özel’in özür dilemesi yapılan terbiyesizliğin üstünü örtmeyeceği aşikar iken, Dilruba’nın bundan sonraki aşamada da hadsizliğine devam edip, ”Üstlerine neden alınıyorlar ki” diyerek tuz biber ekmesi ve hedefine oturttuklarını ‘cahillikle’ suçlaması da son gelişmelerden biri…

Akıllı, sözünü akılsıza söyletebiliyorsa, daha önce de ‘Bidon kafalı’ ‘Göbeğini kaşıyanlar’ ‘Yobaz’ hakaretine maruz kalanlara seçenek olarak ‘Küfürden küfür beğen’ tercihi sunuluyorsa ve Erdoğan’a, destekçilerine, seçmenlerine sistematik olarak hakaret ediliyorsa, bunu fırsata çevirenlerden birisi olan Dilruba neden pişman olsun ki?

Bir asırlık Atatürk’ün Partisi, kurumsallaşmış bir parti, bir küfürbaza sahip çıkmışsa,* Halkın halka küfrettiği yerde bir siyasi parti kolluk kuvveti gibi görev yürütmüşse* Cezaevinde ziyaret etmişse* Şeref konuğu olarak ağırlamışsa* Ayakta alkışlamışsa* Adına özürler dilemişse,* Küfretmekte, değerleri aşağılamakta kurumsal olarak CHP ile hakaret yarışında başa baş gidiyorsa, Dilruba neden pişman olsun ki?

Diline sağlık Dilruba… Özgür Özel senin adına özür dilediği için ben de Özgür Özel’in yerine senden özür diliyorum Dilruba..! Söv bize ne olur, sövebildiğin kadar söv ve küfürlerin efendisi ol..! Söv bize, küfret, nasıl olsa senin yerine özür dileyecek Özgür Özel gibi bir siyasi destekçin, sahip çıkacak CHP gibi bir partin var!


 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

En son haberler