10 Ocak’ta Okullar Kapalı mı? Yarın Okullar Tatil mi?

Paylaş

Hava Durumu ve AKOM Uyarıları

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve günlerdir süren sağanak yağışın ardından, okulların tatil edilip edilmeyeceği konusu merak konusu haline geldi. AKOM’un (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) uyarılarına rağmen, gözler okulların durumuna çevrildi.

Tatil Duyuruları İl Valilikleri Tarafından Yapılıyor

Tatil duyuruları genellikle il valilikleri tarafından yapılıyor. Peki, yarın okul var mı, tatil mi? 10 Ocak’ta okullar tatil olacak mı? Soruları hava durumu ve yerel otoritelerin değerlendirmelerine bağlı olarak cevap bulacak.

Kar Tatili Olan İller

Tekirdağ’ın Bazı İlçelerinde Okullar Tatil

Tekirdağ ve Edirne’de olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okulların tatil edildiği açıklandı. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu ilçelerinde yarın eğitime ara verileceği belirtildi.

Edirne’nin Bazı İlçelerinde Eğitime Kar Engel

Edirne’nin İpsala, Enez, Uzunköprü ve Keşan ilçelerinde ise kaymakamlıkların sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildiği duyuruldu.

Çanakkale’den Kar Tatili Haberi

Taşımalı Eğitime 1 Gün Ara

Çanakkale genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle, Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada taşımalı eğitime 1 gün ara verileceği bildirildi. Ayrıca, il genelindeki köy okullarında görev yapan öğretmenlere ve öğrencilere de 1 günlük eğitim arası tanındığı belirtildi.

Devamındaki Haberler

EN SON HABERLER